Tuesday, April 23, 2013

Sepintas lalu....

Assalammualaikum


Yaa.... lama benor tak update blog...

Bz sangat ke? hikhikhik...ada lah sikit2..

Actually skang ngah bz sebab esok nak pindah opis baru... so, kerja2 menge'pack' dan membungkus segala mak nenek dokumen dan barang2 memakan masa jugak... mana barang2 lama dah 'uzur'...alamatnya babai la...kahkahkah...tak koser mak nak angkut sekali..

Pas pindah, proses mengemas dan menyusun atur barang semula ke tempat asal pulakkk...adehhh~! Sib baik ada suami yang gagah perkasa lagi sangat baik hati (ayat bodek..kahkahakah) sanggup membanting tulang 4 keratnya utk membantu isteri tercinta mengemas nanti...huhu~! Tq hubby ! Eh, si isteri tolong juga...tolong tengok (>,<)v

By the way, just a quick update...

Lately tak banyak perkara menarik pun (actually nak kabo tak ke mana2 pun..sobs..sobs...) by, bila nak pi holiday lagi ni..bosan kot ari2 gi keje balik keje je..nak kene pi holiday gak la...kasi refresh balik otak khenn...

Disebabkan tiada apa2 kejadian menarik nak share, maka saya hidangkan dengan wajah agak terbaru jugakla...puteri notty kami...Zaliqha...hehe~!


* Actually, tak sempat nak transfer pics dan masa sgt suntuk...insyaAllah next time saya update lagi yer.. Thanx for reading !


 Budak mata sepet??? huhu~!

 " Saya suka makan orange... "

Setelah diikat rambut yang serabai itu...hehe~


tata~!







1 nukilan anda:

LadyBird

sepetnye mate ..
lebatnye rmbut..
sangat2 cute.. tambam.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...