Monday, September 3, 2012

Last Day Puasa (Our 5th Anniversary)

Assalamualaikum...

Sebelum kita bercerita kisah suka ria gelak tawa menyambut Aidilfitri kali ini..mari kasi warm-up dulu dengan cerita sehari sebelum raya..

Alkisah...last day puasa tu (18/8/2012) adalah merupakan hari ulangtahun perkahwinan kami yang ke-5.

Yaa... Our 5th Anniversary =) *blink-blink*

Sekejap je rasa...dah 5 tahun. ALHAMDULILLAH...

And for this year punya anniversary.... Tiada apa-apa celebration. Oh..hanya bz last minit shopping sebab esok dah nak raya. Tu pun hubby sampai lupa nak wish kat wife dia ni.. huh *cebik mulut* dah separuh hari baru dia wish... takpelah, saya paham..sibuk pikir pasal nak raya kann...huhu~! At least dia ingat gak..daripada tak ingat langsungggg..pitam mak incik!

Ok2...last day puasa merangkap hari anniversary kami tuh...sempatlah ke Jusco yang dekat ngan umah tu jek untuk shopping. Malas nak pi jauh2..letih perjalanan dari Teganu pun tak abih lagi =p

Meh tgk gaya anak2 sepanjang perjalanan pulang dari Teganu ke JB :




 perghhh...dasat anak dara ni...


Ok...ni pulak gambo masa kami shopping2 kat Jusco siang tuh..

Disebabkan ayah ibu puasa..
sekali terlupa anak2 tak puasa..
So, nk bagi biar diaorang tak cranky masa shopping..kasi makan dulu sebelum mulakan aktiviti.
beli roti je =)

yaya tengok jela...huhu~!

candid !

lupa la...hari Sabtu !
no plastic bag~~~
t____t
- baju dan kasut raya anak2 -

sebelum pulang singgah jap main kat sini
ibu tak masuk duk luar je..
sebab troli takleh bawa masuk kan..
lama gak mereka perabih duit yaya kat sini..
(3,<)v
 
ok..dah..jom kita balik !
(sebelum tu singgah beli kasut raya ayah n ibu dulu..hihi)


bersambung...


|| nota : pics malam raya dan hari raya semua di johor. kene tunggu mereka send semua baru kita update haa...berjanggutla tunggu memasing =p ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...