Sunday, April 22, 2012

My little pwinses....

Assalammualaikum...

Ehem...last entry 2 April..hari ni 22 April..20 ari tidak bersiaran...hehe...

Macam-macam kejadian berlaku sepanjang 20 ari tu...

Anak2 tidak sihat lah...bapak anak2 tidak sihat lah...seb baik mak nya sihat..Alhamdulillah =p

Oh..ya! plan kami nak gi wedding bespren saya Puan Yat terpaksa di kensel sebab anak2 demam aritu =(

Wuwuwuwu...sori yat yer...neway, nak wish jugek...Tahniah! Selamat pengantin baru !

Hubby : Orang tuh nak buleh anok dah...
Isteri : hehe... *malas nak layan*

Ok, balik pada tajuk entry...kali ni nak citer sikit pasal anak fomfuan kami..

Ampunkan ibu nak...tak banyak/kurang ibu cerita pasal zaliqha di sini berbanding masa abg long dulu..kemain eksaited lagi...

Keterbatasan waktu mengatasi segalanya..ecewahhh!

Skang zaliqha dah besyo...dah becok cam mak nenek..ni ibu tempek gambo2 zaman zaliqha baru pandai jalan...

Sekarang zaliqha dah berlari pun..ibu baru nk update pasal zaliqha baru jalan..takpela kan..asalkan ada..wat kenangan masa depan (ayat pujuk ati).

 suka mengutip...

 nak bawa ke mana kunci keter tuh???

 jalan..jalan...merata tempat..

 Oh...cukup suka main tangga !

 Jom ibu...kita gi jenjalan...

 Suka wat hal sendiri...


Ekceli, banyak latest piccas dlm hp *ehem* baru *ehem* ayah belikan ibu...tak dan wehh...nak transfer.. 


InsyaAllah..ade kelapangan ibu update lagi pasal zaliqha yer... Ibu sayang zaliqha banyak2...

Okla, nak balik dah...

tata!




3 nukilan anda:

.:fyzz:.

alahai...very2 independent girl..sweet ja tgk dier...

.:fyzz:.

alahai...very2 independent girl..sweet ja tgk dier...

NurulHayatiNordin

As salam Pn Farah.. Pekabo?? Family sume sehat dah? :) Tulah takde rezeki nak jupe.. tak pe2 nnt ada rezeki lagi kite jumpe ye... insyaAllah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...