Thursday, March 1, 2012

Ada bulan di waktu pagi ???


Assalammualaikum...

Ya....kalau anda baca tajuk tuh cam pelik je...

Sebenarnya tak pelik pun...

Salah satu tanda kebesaran Allah...

Bukti-buktinya :

 dirakam jam 7.30 pagi
waktu tempatan..kah kah kah =p

 hari sudah terang 
tapi bulan tu masih belum mahu 'pulang'

 gambo dekat
baru pandai zoom..huhu...
tadi lupa..
*tingkap tuh tinted that's y a bit gelap*


di akhiri dengan gambo budak nak gi skool ni :

 kol 7.40 pagi
muka hepi pagi2 nak gi skooool...
hehehe...

ok, tata~



|| nota : maaf gambo blur sebab snap pakai hp cap ayam jekk..huhu ||


1 nukilan anda:

InaAchik

assalamualaikum...
menjawab persoalan akak:
tulisan quran tu xderla kecik sgt, bagi saya OK la... kalo akak rabun, dia ada lagi 1 size bigger than ni. harga saya x pasti yg tu. kalo yg ni, rm158 dan dpt diskaun dpt rm135.
beli la kak... best! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...