Thursday, February 2, 2012

Aksi Zharif Main Futsal

Salam....

Hari ni Khamis...waktu bekerja di sini arini habis awal..kol 4.30 dah leh balik..


Dan setiap minggu hari Khamis, saya takkan sampai rumah awal walaupun dah balik awal...
Sebab apa?

Sebab kene teman suami terchenta main futsal...

 Eh...tapi bukan nak cerita pasal suami yg main futsal...buat apa kan..biasa sgt dah tgk org tua dewasa main futsal..

Haa...kali ni nak kasi tengok aksi-aksi yang berjaya dirakam oleh ibunda zharif...
aksi-aksi abg long zharif kita main fuu-shang (zharif sebut futsal)


 Meh tengok gambo..

 tengok je dulu org main dlm court tu...
oh..bola tu adalah bola zharif
 dah amik bola...
masih belum warm-up (biasalah..mamat ni lambat sket nk warm-up)
dok perati jek bola dia..
jampi kot
hehehe

 Ehh...ibu lupa la..
kene bergaya snap picca dulu la...
patut tak start main lagi..
apedaaa...

 tu diaaa....
sudah mula beraksi...
Ermm..main luar court ye..bukan dlm court..
huhu
 gaya tendangan zharif..
dasat tak?
 

bila tendangan teramat dasat..
maka memang sah sah la tersasar saja 
jadi nyer kene la kutip bola tu sendiri ye zharif..



 "penat la ayah..kita rehat jap"

 "ok..start mula"

tiap kali ayah dia sepak bola ke arah dia..
zharif akan stop kan dulu bola tu..then baru dia sepak semula kepada ayah..
begitulah kekdah nya zharif main futsal..

kikikiki~

itu saja.
.nak pi tengok yaya n zharif main futsal lagi ni !

tata~


 

 || nota : tiap minggu asek teman hubby bersukan jek..bila la saya sendiri nk bersukan yer? hmm..takleh jadi ni..pasni kene aktif balik pi kelas aerobik tu *hint hubby*...aha..March ade tournament lawn bowl..*wink* ||


7 nukilan anda:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY

bakal pemain futsal ler ni..
elok ler kecik2 tanamkan minat anak suka bersukan kan..

kakyong

amboi.. kan main dasat lagi tendangan zarif tu..

aerobik pun best kan.. dpt kuor2 peluk ni rasa sihat jer..

~aSHa~

anak bapak ni....

Azi

wah bergaya sungguh zhariff main futsal..

btw rajinnya mzw gi aerobik...

::NureeN::

perghhh... berdesup mcm lipas kudung.. ehhehe.. sllau perumpamaan ni org guna kan :)
best jgk bwk anak2 kecini.. dlu zmn bercinta slalu teman asben main futsal.. :)

Lydia

coming soon zharif bole jd plapis daddy dia lh nih..

.:fyzz:.

zharif ada gaya david beckam ni...:P

syoiknya areobik...keep slim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...