Monday, January 2, 2012

Short Update : Cuti-cuti Hujung Tahun !

Salam...

Selamat Tahun baru 2012...

Terlewat sehari pulak wish..kehkehkeh...
Biasa la..awal2 tahun..ditambah plak baru naik keje pas cuti sakan selama seminggu...
Makanya terima la padah...kerja setambun atas meja..tahniah ! ni baru pekerja cemerlang kan.. *perasan betul*

Okla..skang ngah lunch break..so, laju2 taip entry kunun pendek utk update..
Haa... sanggup tak kuar lunch sebab nk update blog..bagus betul !
Sekali lagi puji diri sendiri.. ni baru la pekerja cemerlang sepanjang masa ada dlm bilik =p kah kah kah..

back to main point..nak update PENDEK pasal cuti2 malaysia kami sekeluarga last week selama seminggu itu..
Cam tak caya..seminggu punya cuti leh cover sekali 3 negeri..huhu (actually sebab dia on d way pegi dan balik..so alang2 singgah dan cuti2 terus)

Hokeh..hokeh...tak mampu upload sekali pukal punya gambar sebab masih belum mampu mengtransfer ke pendrive dulu bagi memudahkan kerja...

So..terima lah gambar ala kadar dari saya...tadaaaaa~ !



 di Nusajaya, Johor


anak-anak yang happy, ceria, sihat dan paling penting...
sangat mudah dijaga/ tak meragam langsung...
especially si adik la kan...risau juga kot2 dia wat hal masa bercuti tu..
Alhamdulilah tiada masalah dengan anak2..
Syukur sgt2...yela..mcm mana nak holiday kalo anak2 meragam dan tidak sihat ye dak?
mungkin nanti leh share cemana handle anak2 sepanjang bercuti yg mmg mostly spent dlm kereta saja =p
*masa hari pertama bertolak pulang ke jb, waktu bertolak 9 am..singgah KL jap amik atok then terus berdesup pulang jb dan tiba dengan selamat jam 1.30 am (o.O)v


putrajaya

kuantan, pahang

Itu saja dulu utk kali ini...cerita detail menyusul kemudian..ecehh..wahh~!

|| nota : macam biasa kene minta tolong hubby transfer gambor dr hp dia dulu..sebab piccas byk dlm hp dia. Oh ya..kepada adik lisa..mana gambo kami di putrajaya dalam galaxy tab ayah tuh? sila hantar..terima kasih ||


4 nukilan anda:

kakyong

bestnya cuti2 Malaysia.. 3 negeri sekaligus.. ;)

boleh la join contest & GA di blog kakyong.. boleh buat n3 tips as part of contest.. ;)

http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

e.l.i.z.@

eh jap jap..farah duk negeri mana sebenarnya? tetiba keli blur

Bardboo

wah berjalan sakan yer..sorilah, bard dah lama gak tak menjengah ke sini..huhu..

ibu MZW @ farah idayu

to kakyong - Alhamdulillah..ade kesempatan so, kasi enjoy puas2..haha~! InsyaAllah kakyong, kalo ade masa dan kesempatan saya akan join contest kakyong..meanarik tuh ;)

to e.l.i.z.@ - k.eli..haruslah blur yer...jap kat sini jap kat sana kan..haha..ekceli, farah duk teganu..balik kg kat jb..ada paham sikalang? huhu =p


to Bardboo - Oh ! tidaklah sesakan berjalan di negara Perancis sana tuh..huhu~ lagi best jalan2 kat negara org kan..kan..kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...