Thursday, January 5, 2012

Header baru super express punya !

Salam....

Maaf..,super duper bz sekarang...tak sempat update banyak cerita terbaru..wwwuuuu...sedeh~!

Tak apalah, yg utama perlu diutamakan dulu kan...

Just nak war-warkan..eceh..ayat cam gempak jek...kah kah kah...

Header terbaru yg sempat saya edit dlm masa sejam lebih kurang lah...

Cincai2 saja...asalkan ada..ekekeke~!

Sebabnya? hubby asyik complain bila nk tukar header tuh..coz takde pic zaliqha..al-maklumlah kan..anak dah 2 so, kenelah update jugak header tuh...

Hmm...nanti bila dah 3 org kene tukar lagi lah ye?? phewww~! (lambat lagi ye nk tambah ahli tu..harap maklum)

Dahla saya ni bila ada mood baru kreativiti tuh dtg...skang nih disebabkan faktor kesuntukan masa plus mood tarak..terhasil lah header baru 'sempoi gila' tu.. (Y____Y)v

Ehhh....lupa la pulak...nak printscreen dulu gambo header lama..terus upload yg baru plak..adehla..minah ni punya kalut wat keje..hancusss!

tata~!

|| nota : nak gi blogwalking dulu..update pasal cuti2 akan menyusul lambat...haha~! bukan menyusul cepat yer =p ||





4 nukilan anda:

mama tim

header baru..canteks cumel la..

MamaYatie

hi ibu mzw..(sedapnya nama anak2 tu)
cantek jer header tur, ni org pro photoshop kot..cincai pun jadik cantek..

kakyong

mana ada cincai.. cantik jugak header tu..

ibu MZW @ farah idayu

to mama tim, Mama Yatie & kakyong - terima kasih banyak2..hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...