Wednesday, December 21, 2011

Teringat zaman itu...

As-salam...

Tadi masa nak update blog..duk search la piccas yg kunun terkini utk di ceritakan...sekali terbuka plak file lama  dlm pendrive tu...

Lalu, terjumpalah piccas ini...

:: Zaman muda mudi kami..kahkahkah...::

Zaman berchenta la kiranya...

Bila tengok balik gambo2 lama ni (lama kerrr??) teringat balik masa tu...

layan jela...


ni masa antar adik saya daftar di kuis kottt...x ingat ler~

ha...gambo ni saya lekat kat softboard bilik hostel masa study zaman unibersiti dolu2..
rumetku..cik yat & pn. zeity taktaulah ingat lagi ke x...
kahkahkah....
eh...rasanya miszleen pun tau kot..hurmm...~


next....


zaman abis belajar...

pic taken by : Fifi



ni gambo masa bertunang...
jangan tanya apsal muka memasing cenggitu..

ekceli, tak banyak gambo kami berdua zaman bercinta...
almaklum sorang di utara sorang di selatan...
yer...cinta PJJ gitu la..


Haisshhh...tersenyum kambeng sorang2 bila tgk gambo2  ni balik..hahaha~! kenangan manis me & hubby..



|| nota : Malam ni kene start packing barang2 sebab esok pas balik kerja terus gerak ke kemaman..nak balik Johor ! ||



6 nukilan anda:

NurulHayatiNordin

Hahaha farah sgt igt ngan gambo2 tu dulu. dok lekat kat softboard. merindui kekasih jauh di utara. hikhik. paling igt kalo jang mai turun KL, mesti korang akan dating kat masjid putrajaya kan. hehe. dan lagu yang paling farah suke dgr "doa untuk kekasih" lagu nasyid inteam. hehe semua tu kita igt masa dok ngan farah zaman kita study dlu. haih. windunye la :(

NurulHayatiNordin

Hahaha farah sgt igt ngan gambo2 tu dulu. dok lekat kat softboard. merindui kekasih jauh di utara. hikhik. paling igt kalo jang mai turun KL, mesti korang akan dating kat masjid putrajaya kan. hehe. dan lagu yang paling farah suke dgr "doa untuk kekasih" lagu nasyid inteam. hehe semua tu kita igt masa dok ngan farah zaman kita study dlu. haih. windunye la :(

ibu MZW @ farah idayu

kahkahkah...yat !! hang ingat lagi ye cerita cinta kami...huhu~ dasat tuh...mmg kawan baik la kamu..cyg yat! part paling takleh tahan..yat ingat eh port dating kami...MASJID PUTRAJAYA tu..kahkahkah...series lawak bila ingat balik..insyaAllah ade rezeki nak gi putrajaya next week bw anak2 port dating ayah ibu dolu2 =p yat, lama dh x dgr lagu inteam tuh X)

kakyong

amboi.. bertuah lah badan..

kakyong masa belajor dulu takde gambor pakwe utk dibuat inspirasi.. putus masa di tahun 2 matrik.. uhukk..

jd memang xdak zaman cinta masa belajar..

~aSHa~

jumpat di mana ni....ke sama negeri?


* semoga berkekalan hingga ke syurga

ibu MZW @ farah idayu

to kakyong - huhu..bertuah badan? Alhamdulillah dah tertulis dia jodoh saya;)

to ~aSHa~ - k.sha, tak sama negeri..dia terengganu..saya johor..jumpa di mana2..haha~! ameen..harap makbul doa k.sha ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...