Tuesday, November 8, 2011

Simple Celebration

Kisah basi bulan September..harap maklum -..-' v

Bulan September aritu...ramai anggota family kami yg dilahirkan pada bulan itu. Saya dan adik ipar perempuan born on the same date (25/9/1984) what a coincidence?? Hubby 10 haribulan..mak mertua 24 haribulan.

Itu family sebelah hubby...family on my side pulak...3 dari 4 adik beradik saya lahir pada bulan September! A'ley & Usu MZW pada 22 dan 11 Sep.

See...kiranya majority family members kami born in September..

So, pada bulan September lepas jugalah kami wat ad-hoc plan utk celebrate besday kami2 yg born in September itu (*__*)v

Biasalah bila dah last minit punya plan harus sesimple gilerr yg boleh..asalnya plan nk macam2..last2 gi KFC banjer makan sudah -..-'  *eh..patutnya bersyukur la*

Alhamdulillah, anak2 hepi..family members yg lain juga hepi (hanya keluarga sebelah hubby saja memandangkan family saya jauh di Johor)



Mya Zaliqha Wafaa

perhatikan aksi 2 beranak itu....


ibu dan zharif

ibu dan zaliqha
monyok je bila bergambar ngn ibu

 zaliqha dan ayah
kemain sengih dia bila bergambar ngn ayah (>,<)m
anak ayah betul la,,,
 
 zaliqha dan tok umi
*ke mana mana bantal busuk takleh dipisahkan dgn dia*

 Muhammad Zharif Wafiq

 The pinkish ladies
hanya zaliqha bukan dilahirkan dlm bulan September 

 ini budak notty memang suka enteprem laaa...

 and the boys..
eh, yg baju biru tuh boy lagi ke? ekekeke~

I know..i know..pasal isu ayam perisa tapak kasut tu..but since majority voices rule..so, ai tutup mata telinga ikutkan sajer...lagipun kat teganu nih mana lagi tempat makan besh2 selain mcD, KFC, pizza hut, secret recipe (ni awal2 lagi rejek..bankrup kalo mau banjer semua..huhu) betul x? Kalo kat johor awal2 lagi dah mintak hubby makan kat kenny rogers ke (by, dari awal tahun tau kempunan nk mkn kat sini..menci!), burger king ke..eh, banyak la kedai fastfood @ western yg besh2 di sana..tetiba blank plak bila nk ingat semula (#,#) sabo jela~


sekian, terima kasih sudi baca sampai habes...hehe~


|| nota : tahun depan kita celebrate lagi ye..huhu..eh2, lupa plak this month anak2 nyer besday..kene plan dari skang nih.. any idea friends??||


2 nukilan anda:

Farah Nafisah Abdul Rahman

Kak clbrate kat jb jela..hold dulu..hehe..angah+Atuk sponsor beso lg..

Farah Nafisah Abdul Rahman

Kak celebrate kat jb jela..atuk+angah sponsor makan beso.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...