Thursday, October 6, 2011

Zharif 'Cut Hair'

Assalammualaikum w.b.t

Take a break jap..kepala berserabut sikit sebab kerja datang bertalu-talu mcm kene das tembakan bertalu-talu gitu..ihiks~ so, relax kan minda sebentar sesambil merayap ke rumah teman2 blogger.. ambil info terkini juga. Oh, Apple founder is dead lah..R.I.P Steve Jobs! Muka dia saya tengok ada ala-ala Tom Cruise sket..tang mata mungkin.. *mengarut*

Ni nak share gambo anak teruna-manja-becok saya. Aksi-aksi Zharif masa 'yaya' dia cut hair dia.. (zharif panggil ayah 'yaya') 

Before this antar pi kedai jek..tapi dia mudah meragam lepas few minutes rambut digunting. rimas barangkali..
Kebetulan plak kat umah ade shaver elektrik..hubby beli dah lama pun..
Biasanya guna utk cukur abis rambut 'yaya' or pakcik2 zharif..
Kali ni baru hubby berani nak guna untuk zharif..since zharif pun dah besar katanya..

Alhamdulillah kalini zharif sikit pun tak nangis..
Well done my son! Bravo! Bravo!
Upahnya..haruslah kene belikan aiskrim..


 Zharif pegang sikat sendiri.
Relax jek dia (^^,)v

 senyum sikit

 pandai zharif..
bila 'yaya' kata tunduk lagi sket..
dia pun tundukkan lagi kepala..sekali dengan lutut2 dia bengkokkan
kah kah kah~
 belum siap lagi nih..
take a break jap =)

see...bahagian depan lom siap lagi..

 perasan tak zharif pegang ape tuh?
cermin..side mirror motor tuh
nak tengok dia encem tak..
adeehhh~!


kesudahannya...
agak blur pic
zharif takmo posing sbb dia rimas..
nak cepat2 mandi dah...


Ayat zharif selepas itu "Wafiq cut hair ibu.."

Sekian..itu saja update untuk hari ini..

Selamat berhujung minggu buat warga pantai timur + kedah...

Tata~

3 nukilan anda:

Ummi Salsabila

hai zharif yg berani! hensemlah awak ni..walau hanya berpampers.:)

ibu MZW @ farah idayu

Ummi Salsabila - zharif skang tak pakai pampers dah..tu pic lama..huhu baru update..ibu saya kan rajin =p

.:fyzz:.

tui2..sngt macho ..walaupun berpampers..cayalah.tgk dia sporting ja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...