Sunday, October 2, 2011

Riang Ria Raya 'Our Happy Family' pt.2

Ok...kita sambung lagi...huhuhu~..

Maaf yer ketinggalan sungguh..Alhamdulillah pendrive usangku telah pun dijumpai semula..ni lah gara2 duk sebok memenuhkan isi perut pendrive dengan segala mcm citer utk zharif sampaikan saiz 4GB pun x cukup utk isi gambo je pun T___T *nampak sangat yg zharif sudah pun menguasai segala harta/gadget ibu ayah dan kami pun merelakannya tanpa disedari -..-'

Apakah yang direpekkan ini???? Kembali ke pangkal jalan cerita asal...moh layan gambo2 yg sempat saya save di dalam pendrive usang kesayangan itu...oh, gambo2 courtesy of my another beloved sista "Hanisah" (ca, tetiba guna nama ayu mu..hikhik)

--> suamiku, turn nak save gambo dari hp mu bila lagi??? Ohhh~!! *belakang tapak tgn di dahi*


maaf gambar tidak mengikut turutan gara-gara upload secara pukal =)

 zharif dan angah di pagi raya

 ibu dan angah 

 a'ley dan ibu

 last..usu dan ibu

 zaliqha dan a'ley
di melaka

 up-close si pipi tembam

 lagi...
 abg long datang mengacau..

 raya ke-2

 tak reti duk diam dlm kereta..haishh..

 cute one (^^,)
nicely captured!

 angah zaliqha a'ley

 zharif sibuk snap pic sendiri

 how bout this ibu??

 zharif n ibu

raya ke -2
on d way beraya di melaka
zaliqha sedap tido sampai luas terbuka mulut tu!!
 angah babysitter yg baik (^^,)

 malam raya pertama
di melaka
anak dara syok main tu...

 yaya - snapped by zharif 

snapped by zharif also

on d way balik jb semula
di R&R ayer keroh


Sekian, untuk part 2..jika suami kesayangan terbuka hati lalu menerima hidayah untuk secara sukarela transfer piccas di dalam hp dia ke laptop/pendrive saya sesegera yg mungkin..maka, akan ada lah part 3..jika tidak..bermimpi jela..

terima kasih banyak2 sudi baca entry terkebelakang ketinggalan bulan ini..sayang kamu!

|| nota : jom pi merayap umah kengkawan pula..zaaass ||



3 nukilan anda:

kakyong

kakyong byk juga x upload gambor2 beraya.. malas la pulak...

ibu MZW @ farah idayu

@ kakyong - mmg malas sesangat kan..cm saya nih dh abis syawal baru hegeh2 upload..huhu~!

e.l.i.z.@

hihihi dia suh beli external hardisk la tu..br leh muat segala macam cita anak², gambar anak beranak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...