Tuesday, October 4, 2011

Bila kami pulang ke kampung halaman

Ermm...entry byk gambo lagi..
Had ni masa pulang ke Johor Bahru..
toksah tanya balik bila..yg pasti bukan masa raya aritu..ekekeke~
*sah2...sebelum itu. dah berjanggut pun gambo nye =p *

 dalam kereta
on d way ke JB
anak dara lena pas dpt susu -_-'

 muka ceria lepas terjaga

 aktiviti wajib bila balik johor
perabis duit yg ada dlm poket/wallet suami (^^)
atuk yg mithali tlg tolak stroller cucu

 ibu ayah bz shopping 
nenek jd nanny sat
tlg jaga cucu..huhu~
ops! gambo last tu bukan zharif nanges ye dia gosok mata je
 yer...zharif memang syg sangat adik dia..
tu pasal asek nak cium jek
grrr~!

 my kids

punya la payah nk ajak zharif amek gambo..
(>__<)m
 oh...pakai baju itam ai nmpk slim pulak (^,^)v

akhirnya!

 ni bukan zharif meraung melalak..
tapi dia dok syok wat aksi menari hip hop tu..
kunun2 nak wat kepala kat bawah kaki ke atas tu

 dengan ayah pulak..
serupa gak...
grrr~! zharif ni...

 tujuan asal menyopping
memang nak beli perfume pon..
ehh..ekceli asalnya nk beli prfume saya jek..
tetiba dengan sekelip mata..lebih kurang dlm 2 saat mcm tu
mulut terlancar cakap nk yg utk lelaki juga T__T
saya suka anna sui sbb botol2 dia unik -.-'

*end-up bukan perfume saja..baju2 anak2..dan lain2 lagi dibeli juga*

Asal pergi mana2 shopping kompleks mesti kene main bendalah ni
rugi tau bayar rm2 tapi sebelah tu kosong jek
rasa cam nk naik je keldai tu
nk letak adik..masih kecil lagi plak..
haihh..pejam mata redho jela...

 lagi..
masih tak puas2..
 ayah dan anak lelaki..
ni masa dah nak pulang semula ke terengganu
breakfast dulu sebelum memulakan perjalanan

 aksi 2 beradik
zharif suka betul geletek zaliqha
yg si zaliqha pulak wat dekk je
sebab dia bukan jenis penggeli..mcm ayahnya..
haa..zharif ikut saya..penggeli orgnya (n-n)v

 klik utk tumbesaran sekaligus baca dialog itu..
terima kasih =p

dalam kereta 
perjalanan pulang yg memakan masa 8 jam lamanya
oh lupa..tambah 2 jam lagi utk break..
total = 10 jam
*kematu punggung*

Alhamdulillah anak2 saya mudah dijaga sepanjang perjalanan. Tak buat perangai la senang kata..
Zaliqha pun just nanges merengek ngada2 nk susu dan tido jek..
yang letihnya bila part nak layan dia duk tertonggeng sana sini panjat depan belakang..
maklumlah semakin berakal..banyak benda dia nak explore..walaupun dlm kereta kecik ayah T__T
zharif pulak sgt ok..
"wafiq big dah kan" ayat peberet zharif (^,^)






6 nukilan anda:

Bardboo

mmg byk btol gmbr entri ni yer..hehe =)

::NureeN::

best la tgk gambo g shopping ni.. meriah. ngan telatah anak2 comel.. ;)

ibu MZW @ farah idayu

to Bardboo - hoho..byk kan..meriah gitu ;p

to nureen - ameen...alhamdulillah..anak2 penyeri hidup ;)

e.l.i.z.@

zharif tu pemalu kot hihiih
p/s: haah la, nampak kurus ngan bju hitam tuh

kakyong

dah lama x shopping perfume.. :)

ibu MZW @ farah idayu

kak eli - tader maknenyer malu..haha~ ngengada jek tu =p

kak yong - saya pun lama bebeno x beli perfume..tu yg baru nk beli semula..yg lama baru abis ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...