Wednesday, September 28, 2011

Riang Ria Raya 'Our Happy Family' pt. 1

Ehem..arini last day Syawal tapi saya baru terhegeh hegeh nak upload gambo raya..wuwuwuwu...sebabnya sangat kesuntukan masa ditambah 'banyak beno alasan sang suami nak transfer gambo dr hp dia' cehh~

Saya tau dia nak wat pekasam + saja nak kasi penuh memory hp dia..sebab tu malas nak transfer those piccas *ayat bini  merajuk*

Oleh itu, atas ihsan adik kesayangan, fifi..saya pun cilok gambo raya kami dr fb dia..maceh fifi..i lap u!~


 nenek dan cucu-cucu








sebab ibu dah keje tahun nih..so kene bagi duwet raya gak.. T__T
*duit raya ibu bagi tapi guna duit ayah..aci kan ;p *


Sekian untuk part 1.
Nantikan sambungan di part 2
*itu pun kene tggu la suami rajin telajak nk transfer gambo*


|| nota : mana lah pendrive saya nih..hilang pulak..huwaaa~!||



2 nukilan anda:

~aSHa~

baru pasan nak abis raya dah rupanye yerk...k.sha pun tak upload2 lagi gambo raya..ehehheee

sama la kita tema merah

*∽ IZAN ∽*

hensem je zharif berbaju melayu..!!!

Nenekk..? iskk..muda sungguh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...