Sunday, September 4, 2011

Lebuhraya Pantai Timur dibuka~


Assalamualaikum....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN 

khas buat keluarga, sahabat handai dan kenalan di alam maya ini.  Maaf lambat buat entry khas untuk hari raya. Kesibukan menghabiskan tugasan sebelum pulang ke kampung halaman tempoh hari menyebabkan puan punya blog ini tak sempat nak update blog lalu hanya sempat menjengah umah kawan2...tsk..tsk.. T__T

Lagi pun last week mood sgt berkobar tidak sabar hendak pulang ke kg halaman sambut raya dengan keluarga tersayang!~  Makanya sepanjang hari berada di ofis sementara tunggu jam 3.00 petang khamis untuk punch out tak henti2 mp3 di pc main lagu rayaaaaa manjang~! heh.

Eh...sebenarnya entry kali ni just nak inform kat sesapa yg nak pulang semula ke KL @ JB ataupun mana2 area selatan boleh guna lebuhraya pantai timur yg baru jek dibuka 22 Ogos lalu. Dun worry, takde kene bayar tol lagi sebabnya pondok tol masih dlm pembinaan..huhu~ FOC untuk musim perayaan ni. leh check kat website jkr kalau nak info lanjut.

ni map nya. 

Saya dah try guna semalam..balik dari jb ke kuala terengganu.. save masa banyak juga almost an hour. Hubby bajet sampai umah lepas maghrib sebabnya kami masih di Kuantan kol 4 lebih tuh..tup2 kol 6.30pm dh smpai kuala terengganu (exit kat wakaf tapai tuh). Wallah..cepat bebeno..ekeke~! 

So, kepada sesapa yg akan pulang ke KL arini berhati2 di jalan raya. Selamat kembali bekerja.


||nota: mood bekerja masih slow..mood raya lagi lah~ masih teringat2 syoknya raya kat kg halaman aritu||





2 nukilan anda:

MYA EL QAYREENA AZRYAN

selamat hari raya ..dari umi mya...

fazilzura

dh bukak ye? ingt nak try jgk , tp dr kl - kt xdak plak hihihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...