Monday, September 5, 2011

Aidilfitri 1432H kami sekeluarga

Assalammualaikum...

Entry pendek wat syarat kunun2 ber update jugek lah blog ku ini..heh~

Benonyer nak tepek gambo kami sekeluarga yg sempat ibunya ni edit sket (aler...2 keping jek..huhu) pada pagi Syawal yg lalu..

Kasi 2 keping dulu ehh...byk lagi ekceli gambo nyer..tapi ade kat pendrive lah..ade kat hp hubby la..lom tranfer lagilah..dll (alasanku memang takleh blah..malas tul kan -.-' )


tema tahun nih MERAH

 pic 1


pic 2

tahun nih gambo raya kureng lah..x mcm tahun lepas..leh amik gambo puas2..jap berdiri jap duduk sebbaik x terlentang jek..ehh~!

tengoklah tuh gambo anak dara masam mencuka jek. yg abgnya plak mentang2 poket dh penuh ngn angpau..terus x layan bergambo2 nih (>,<) 

tader gambo kami yg agak cunnnn sketlah..ni jek yg ade *sedih* ni pun amik kelam kabut sebab ade org dah bising2 suh cepat...nak gerak ke melaka.

byk tul halangan dan dugaan nk bergambo pagi raya tu...camera pp hang lah..hp hubby saya dh simpan awal2 dlm henbeg letak dlm keter lah..pastu jap guna hp pp jap hp ayah jap hp ica..haihhh~ smpaikan masa saya nk transfer pic ni sumer b4 balik ganu ter miss gambo nih.. puas duk pakse suh adik2, ayah ibu cari gak pic ni smpai jumpe..(wehh...dlm keter i moody jek smpai malas lyn borak ngn hubby gara2 x dpt pic ni tauu..sabo jela) at last jumpe gak dlm hp pp..fuhhh~! *dlm keter siap ckp kat hubby...tak kira..kalo x jumpe gak pic nih harus kami anak beranak pakai balik baju raya mcm raya pertama tuh amik gambo semula..wakakaa~! jahat betul...*

Eh..eh..dah jadi entry panjang...haaa...nak tunjuk gambo terbaeeekkkk pagi raya tuh!!! pose baik punya dari 2 orang ini :


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


muncung tuh mahal tauu~!
a'ley/pp (bila nak update blog? naik berkulat dah!) dan zharif
wakakakakaka *gelak guling2*


bersambung...



|| nota: tahun depan by, kita posing amek gambo molek2 eh pagi raya next year. InsyaAllah...hope leh amik gambo cam tahun lepas..ameen..||

*** gambo raya tahun lepas masa ngandungkan zaliqha DI SINI
 



8 nukilan anda:

MYA EL QAYREENA AZRYAN

ok la tuuu ...janji ader gak koleksi kenangan di pagi raya...

fazilzura

salam kenalan tuk awak jgk ..

tomei nye anak2 awak, lebih2 lg yg bambam tu ...

tema merah ye, kiteorg pun bertema merah di raya ke 2...

EiJa ZaQuaN

slmt hari raya farah idayu..
wah tema merah..cantik..sib baik dpt gak bergmbar berempat drpd xde lgsungkan..:)

Aina

cantiknya kaler merah:)

selamat hari raya farah

::NureeN::

muncung mahal tuee... bleh lawan ngan muncung elly.. ;p
cantik & segak di pagi raya.. ;)

mama tisya

anak2 moody ye....

**bj kurung tisya tu bj kurung biasa bkn bj kurung pahang

e.l.i.z.@

tema merah? bju awk je la tak nampak kemerahan sgt ekekke

Anonymous

hehhe..nanti aku update la kak..bzbody la skg.... :)

-fifi-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...