Monday, September 26, 2011

25/9/2011 = 27


pics: MrGoogle


Alhamdulillah...

Syukur ke hadrat Ilahi...masih diberi pinjam nyawa yg tak ternilai utk bernafas di muka bumi nan luas ini (pe kes tetibe bermadah helah ni???)

Semalam..ye semalam...bukan hari ini..makanya saya akui terlewat update blog huhu...
adalah hari kejadian kelahiran saya di dunia ini.

Terima kasih pada yg sudi wish thru sms dan di facebook *maaf saya takde twitter*
semoga doa kalian dikabulkan oleh Yang Maha Esa..ameen~
Ucapan-ucapan kalian walaupun sgt ringkas amat2 saya hargai..jujur ni!

Oleh itu, bersempena hari jadi/lahir saya semalam saya ada wishlist saya sendiri.
Disebabkan umo dh makin tua meningkat, maka visi dan misi juga haruslah makin matang ye dak??

Saya sangat berharap...berdoa moga apa yg saya impikan dan cita-citakan ni akan tercapai :
  • diluaskan lagi pintu rezeki saya dan keluarga
  • dipermudahkan urusan harian, urusan akan dtg...
  • dapat DSLR (ehem..hubbyku), koman2 digi cam nikon paling latest pun jd lah (>,<)v
  • henpon baru  (rujuk kes lalu di sini)
  • rumah baru!!! (insyaAllah... = )
  • baby kereta baru
  • langsaikan hutang2 study dolu2..
  • jadi lebih penyabar..ye SABAR...especially dgn anak2 -..-'
  • hidup lebih sistematik sbb skang agak huru hara...kelam kabut..huhu.
  • penting sekali nak jadi lagi terer dlm bab2 memasak (sbb suami skang asek puji je bila makan..haha!)*perasan!*
  • double penting nak slim down sket ag..ye, ramai yg kenal saya masa anak dara/anak sorg kata saya ni kering sgt. so, now at 49kg shud be at the best/ideal weight 4 me..tp i always trust my instinct. saya sendiri rase agak x selesa bila nak pakai baju lagi2 part perut yg agak sendat tu..aishh...my target? 45kg is ok!
  • penting lagi sekali..nak belajar jahit pulak la..(pelik tak kalo org pompuan tak tau menjahit? ekeke)
  • penting yg last...nak lebih baik dari segala aspek kehidupan baik sebagai ibu,isteri,anak,menantu,pekerja,kakak dll..insyaAllah...

tu je yang ingat buat masa ini...semoga dikabulkan oleh-Nya..ameen~!

Sekian,terima kasih sudi baca sampai habis omelan saya..tata~

|| nota: teringin nak sambung blaja la...isk..isk..||



4 nukilan anda:

e.l.i.z.@

hepi bedayyyyyyyy...1 bulan ngan hubi ek..best jugak..leh celeb8 sama²..jimat kos tu hihi

::NureeN::

hepi belated besday.. lambat nureen wish.. moga segala impian menjd kenyataan..

kakyong

hepi belated besday ya.. ibu MZW

~aSHa~

hepi besday..semoga impian menjadi kenyataan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...