Tuesday, August 2, 2011

|| Love || What to do/buy?

Salam...

Straight to the point...this 18th August will be our 4th anniversary (^^,) *eh..eh..sekejap jek dh nak masuk 4 tahun tawen eh*

So, for now..kepala otak saya duk ligat memikir apa nak buat/bagi utk celebrate our anniversary itu..

Last year, hubby belanja makan western food utk buka puasa (lepas buka actually)..

So, for this year saya ingat nak menyumbanglah juga kan since dah koje nih..last yaer masih suri lagi..ekeke~

Tapi..apakah yg nak saya beli? buntu...buntu...

Was thinking nak bagi present ke? nak wat rsvp utk buka pose kat anywhere ke? anything else?

Btw...really miss those sweet moments masa awal2 kawen dulu..hikhik~

Time has changed..so do we (in size obviously)..but hopefully the sweetness will remain forever..ameen~!

Was thinking also..teringin nak ber-huney-moon-berduaan-di-mana-mana-aje-lah tapi...macam agak mustahil buat masa ini sebab anak2 masih kecil. Seriously really-really miss masa berduaan ber romantikan sebelum ada anak tuh..ehehe..skang nih hidup sgt havoc dgn 2 little kiddos di rumah..aiyakkk~ lebih kepada huru hara rather than ber romantikan..masa anak2 tido barulah boleh bermanja2 ngan hubby..suruh hubby urut ke..ke hubby yg slalu suruh saya urut? huhu~

Hopefully this time punya anniversary saya boleh bagi surprise buat suami terchenta..wuwuwu~

me with my love!


I LOVE MY HUBBY


sekian, terima kasih.


|| nota: sory, n3 jiwang karat...almaklumlah nak dekat aniveseri katakan..hihi ||

5 nukilan anda:

::NureeN::

hepi anniversary... kita sama la, nureen pon 4thn anniversary 26 may lepas.. ;)

ummu

assalamualaikum farah
wah tahniah.dah nak sampai anniversary Farah dan hubby.moga bahagia selalu hendaknya.

NurulHayatiNordin

selamat ulang tahun perkahwinan farah n jang.. hehe:)

e.l.i.z.@

wowiee...happy 4th annv!
better p honeymoon berdua²an plak..anak² tu tinggal la jap umah mak..kitorang biasa mcm tu hihi

ibu MZW @ farah idayu

to ::NureeN:: - eh2...same ye? hihi...hepi aniveseri juga to nureen ;)

to ummu - Alhamdulillah...tq ummu ;)

to NurulHayatiNordin - macih yat...x sabo nk wish kat yat plak..ekekeke~

to e.l.i.z.@ - k.eli, teringin sgt nk pi hanimun tu..tp bajet kureng wat masa nih..tsk..tsk..anak plak kecil lagi :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...