Thursday, August 18, 2011

Happy 4th Anniversary to us

 Alhamdulillah...

Sedar tak sedar...hari ini genap 4 tahun usia perkahwinan kami  
Dan hari ini juga genap usia pwinses zaliqha 9 bulan..walla~!
percaturan yg Maha Esa sgt cantekk...

Doa dan harapan saya 
Semoga ikatan suci perkahwinan kami ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat kami.
Semoga kerukunan dan keharmonian rumahtangga kami akan sentiasa terpelihara
Semoga hidup keluarga bahagia ini akan sentiasa dirahmati dan diredhai
dan Semoga rezeki keluarga bahagia kami akan sentiasa diberkati dan dilimpahi

Ameen..ya Rabbal al-ameen~

And as usual..something for my most beloved hubby:

short & sweet 

you are my heart and soul!

I LOVE YOU


*di perkarangan masjid usai majlis akad nikah*
18-08-2007


psstt! hubby janji nak banjer malam ni lepas iftar..hehe! org baru dpt bonus. masyukkk~!
dun forget to keep some money for my shopping spree at JB later hoo..
Alhamdulillah leh spent byk sket utk raya tahun ni *wink*


|| nota: tq pada yg sudi wish awal pada entry ini such as nureen, ummu, yat, k. eli ||
|| nota lagi: saya plan nak hadiahkan baju raya saje kpd hubby..hehe~||

5 nukilan anda:

isabelle

happy anniversary!!!
wahhh..gmbr zaman muda youuuu

mama tisya

happy 4th anniversary...smoga berbahagia di samping suami & ank2 tercinta...

BabyIntan

Happy 4th anniversary to u and ur hubby Farah!

Semoga bahagia bersama keluarga terchenta selamanya :)

BabyIntan’s new n3@ Siapa Yg Terover Seksi Tu?

mama tims

hepy anniversary..Alhamdulillah..semoga berbahgia hingga hujung nyawa...

ibu_Arifa

happy enibeseri farah, semoga kekal bahagia sampai akhir hayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...