Tuesday, June 28, 2011

Sambung lagi sket..sikit je..last ni. Janji!

Salam...

Huhu..pe kes la wat tajuk cenggitu kan? Sebab dah mati akal nak wat tajuk pe lagi.heh~
Okla, actually this time nak sambung citer pasal kat Awana Kijal yg dah basi busuk aritu..ekeke~
Ermm..nak tayang gambo je lebih benornye..
sebab tetibe jumpe gambo lain plak kat hp hubby..]
so, apa lagi..jom kite tepek kat sini ye..
Oh, di mohon agar saudara saudari sekalian tidak membosankan diri bila baca n3 ini ya
huhu~

gambo-gambonye ialah :

ibu paksa suruh anak-anaknya posing atas katil dulu.

zaliqha yg pandai tgk camera bila org nak amik pic dia.

gambo bilik lagi.

ha...dah amik gambo cantek terus wat wallpaper. *suka*
zharif berselera sungguh makan lolipop. sabo jela~


amoi aaa...
manyak suka meh...

erkk...pic klako sket..but me like it.
haha!~

oh! ni si zharif yg snap sendiri.
nampak lobang idungmu beso nak..
adik plak nmpak sebiji mata saje..
pandai zharif! *tepuk tangan*
creative angle dia snap pic (T___T)v

ok..tu je. Kan dah kata nak update sket je lagi pasal Awana tu..hehe =p

terima kasih byk2 sudi baca. 
Nak sambung balik merayap umah kengkawan sekejap.
jap je tau.



|| nota: syok woo..balik jb last weekend. tak puas jek rasa sebab dpt duk umah 2 ari saje. takpelah raya ni insyaAllah balik lagi.nak stay lama sikit. mujur zaliqha mudah mesra ngan family sana. story balik jb later ye.InsyaAllah bila berkesempatan ||

4 nukilan anda:

MYA EL QAYREENA AZRYAN

wah pandai tol kenyit cik kak tu yerk...ehehehe

mama tims

pandainya zharif snap gamba sendiri ek..

~aSHa~

Comeynya Mya....
nanti i follow u ye...kat opis guna mozila tak dpt nak follow...

ibu_Arifa

alahai...comel betul anak2 mu ni farah..
geram kak min tgk. nak pinjam jap 1 mlm boleh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...