Tuesday, June 21, 2011

ke Mesra Mall pulak..

As-salam...

okeh..sambungan entry before this. Wahh..kemain lama lagik amik masa nak update citer yg dah basi dek kerana diperam dengan jayanya selama berapa hari eh? ke baper minggu dah? lupa plak..ekeke~
biasalah..orang rajin memang macam ni..kah kah kah..peram lama lama dulu baru update. ala, macam budu..makin lama makin sedap..tak gitu encik Hubby? (maaf,saya tak suka budu..huhu).

eh..arini..actually start semalam, cabaran buat diri ini bila aircond bilik saya rosak!!! tensi mula melanda..yela, cemano nak wat keje dalam keadaan panas camni. kan? *iye kan saje* semalam jugaklah kerja banyak..boss nak itu..ini..makanya ke hulu hilir saya. masuk2 bilik panas la plak sbb aircond rosak! abes kuyup baju bukan sbb kene hujan tapi sebab berpeluh..siap dengan ketiak2 basah..erkkk!~ tapi tiada bau bauan ye (-,-') sib baik technician tempat saya baik hati tolong angkutkan kipas diri tu ke bilik ni. Siap pasangkan lagi.huhu. Almaklumlah saya kan puteri lilin..heh! *pasan*

Wooohh...melalut sudah!

ok..ok..masa kami stay di Awana Kijal tu, sempatlah ke Mesra Mall untuk main boling. Actually ayah MZW ade game dengan staff jabatan dia. Eh..hubby kata dia top scorer aka best bowler masa pertandimngan tuh..tahniah2! Dan akibat rasa bangga dan semangat yg melampau akibat dari jadi pemain terbaik utk pertandingan tuh..esoknya diheretnya saya pulak utk ajak berlawan ngn dia. Sah2 la hubby yg menang sbb saya mana pandai main boling (>,<)v bila baling je asik ke longkang sajok!! last2 dia yg main sensorang..part saya dia yg baling..part dia pun dia yg baling..memang syok sendiri tau!

gambo sket..

ni masa pertandingan boling antara staf jabatan hubby.
sempat snap pic ni je sbb malu..hehe..
tu pun pic gempa bumi (gegar)

 masa ayahnya sibuk lawan boling si tecik nyenyak titun (-.-'
 
 abangnya dah menghilangkan diri zupp...tengok2 kat sini.
ha..tu duk melilau2 cari nak main yg mana satu ek?

 ok..dah jumpa mana nak main dulu


terus takmo turun n balik dah


ni gambo keesokkannya pulak :

 sampai2 terus mengisi perut yg berdondang syg kata hubby..heh~
kat burger king ye.
tengok 2 beranak ni kemain selera lagi derang..isk..isk..


 saya makan eskrem ni je
sebab dah kekenyangan. b4 dtg dah lunch kat hotel smpai tak muat perut nak isi..
maklumlah makanan sedap2..desert yg pelbagai. mkn nasi sket je. desert yg byk..hihi!
oh! hubby tak ikut sbb tolong jaga zaliqha.. *wink*
tu yg dia lapor bebenor masa sampai sini..kesiannn~


 -orang kelaparan membaham burger-
eikk..tak hensemlah hubby ade misai camtu.serabai je tengok (T__T)

 budak ni memang kedekut.
eskrem dia tak boleh jamah sket pun (@,#)/


 si kecik bergumbira di dalam stroller.main sensorang dia.good girl.

 ok..masa utk melempar.
saya mcm biasa..longkang memanjang. terer kan?
horror actually!

 oh..ini penjaga bola boling mesra mall. baru di hire.
abes bola2 di bawa turun pastu di atur kat bawah. dia siap buat tempat duduk lagi. 
adik ketiduran sbb kepenatan kot.


tu je kot nak update. sekian, terima kasih



 || nota : tak sabar nak balik johor weekend ni. Semoga selamat pergi dan selamat kembali semula ke sini ||





9 nukilan anda:

♥MiZz-siHa♥

pandai si abg cr mainan sndr yea..

nureen

dh lama x main bowling teringin plak... letih tol adik smpi terlena ;)

mama tims

best dpt main boling,bila la dapat main boling nih...tingin..

BB Luvs Me

lovely kids!!!! If u are interested, join our giveaway on the BB blog at www.bbluvsme.blogspot.com.

BB Luvs Me
www.bbluvsme.com

ibu_Arifa

wah terer asben farah main boling ek. saya pun sejak berkahwn tak pernah lagi main boling..masa bujang dulu ada gak 1-2 kali main..tu pun sbb department punya game....sbb saya pun tak terer jgk..tu yg malas main tu. ekekeke.

Ummi Salsabila

dah lama tak main bowling.last main ms anak dara.hehe.dgn hubby belum pernah.huhu

isabelle

si tecik tu jugak yg syok mamah apa je yg ada kat tangan.hehehe

ibu MZW @ farah idayu

to ♥MiZz-siHa♥ - hehe..dah terlebih pandai plak si abg tu ;p

to nureen - ha..cer try main lagi..asah bakat semula..kot2 terer kemain pasni..huhu. adik mudah tido alhamdulillah..x meragam mana.

to BB Luvs Me - will visit u soon. tq.

to ibu_Arifa - hehe..kita serupa lah yer..sekali sekala boleh main sesama family kan ;)

to Ummi Salsabila - erm..cer try ajak lawan ngn hubby..kot ummi lagi terer dari ur asben..eceh ;p

ibu MZW @ farah idayu

to mama tims - weekend ni..cepat2 pi tempah lane..ekeke~ mesti terer ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...