Wednesday, May 11, 2011

Zharif vs Zaliqha

wah!! Lamanya tak hapdet blog...bz..bz..bz..skang plak ngah bz ngan sukanun ni [cehh~ mcm terlibat jek] tapi tempiasnya saya terkena juga yer -,-'  tapi citer pasal SUKANUN (Sukan Badan-badan Berkanun) ni nantilah yer..

Hari ni nak citer pasal putera puteri kesayangan saya dan hubby (^^,)v

Siapa lagi kalo bukan MZW [for both]

Meh kita layan dulu piccas terbaru mereka

Muhammad Zharif Wafiq


ni amik di rumah 
lepas mandi masa ni..tu yg rambut agak tidak terurus ye (>,<)m

masa ni zharif suh ibu naikkan colar baju
takmo lipat..skema la kunun
kalo naikkan colar baru nmpak macho

ooHH~ sgt sayangkan adik dia
sikit2 nak cium adik..
ayat peberet zharif "adeekk waff-faa"
adik plak mmg suka je bila abg duk agah2 dia..
*sweet*

okay, mula2 nak bgtau pics zharif di bawah ni saya amik dari fb adik saya [a'ley MZW]
thanx a'ley ye..gambr2 sgt cantik..i loike!




like this pic
zharif sgt hepi main buaian [mainan fav kalo ke playground]


zharif syomei wat aksi cam ni..hihi~


-cangkung-
kepenatan barangkali 


- fifi, sowi yer..akak printscreen kamu punyer fb..ekeke~ -
ha..ni fb a'ley MZW
dia letak pic zharif as profile pic sbb dia yg amik pic tu..heh~

** sesape nk add a'ley mzw silalah..eceh! search je nama tuh..hoho!~**

next...

Mya Zaliqha Wafaa

ibu compile kan byk2 gmbr sekali..senang huhu~
skang zaliqha sgt mudah senyum..pantang di agah..pasti mengekeklah dia
ekekeke~


ni gambo lama ekceli...
masa zaliqha baru2 boleh meniarap...
masa tu umur dia lebey kurang 3 bulan
skang nk merangkak dh pun..pehh~

rambut zaliqha cukur bantal la...
kat bhgian blakang tuh..
aiseh! 

wat pose comey sket dik...
candid actually...lolz!



to : Zharif dan Zaliqha

Semoga anak-anak ibu membesar dengan sihat dan bijak

" Ya Allah, kau lindungilah putera puteriku ini di dunia dan akhirat, elokkanlah akhlak mereka, jadikan mereka anak-anak yang soleh dan solehah serta bijaksana "

Doa saya setiap kali lepas solat untuk anak-anak 

okeh...tu je sempat saya upload..byk keje x siap lagi nih
 
 
tata~
|| nota : cerita tentang milestone mereka later2 la yer..x sempatlah nak taip panjang2 =p. Byk ekceli pics anak2 dlm hp..tp hp saya kan dh season. asik bermasalah jek.tensi tau. atuk, jgn lupa hp baru ye..ekeke~ ||


p/s: bilalah nk dpt hp baru ye..senang nk upload pics anak2 terus ke blog dan fb. kalo dpt pakai cable je pun xper. ni duk peram je dlm hp. kene transfer dulu ke laptop then ke pendrive..adeh..so lecehlah..outdated kan?!


7 nukilan anda:

ibu_Arifa

ohhhh..so sweeet lah kedua2 MZW nih..geram tgk!!!
zharif kat pic di playground tu nampak mcm dah besar yer..mcm nak masuk sek lah.
comel tul Zaliqha..cepatnyer dia besar..terasa mcm baru jer lg Farah peknen aritu.

Aina

yg boy muka farah, yg girl muka ayahnya...both comel :)

ibu MZW @ farah idayu

to ibu_Arifa - huh? zharif cam nk sek dah? haha..adakah kerana baju dia pakai waktu tu mcm school uniform..kehkeh~ tula, mcm baru jek lagi rasanya saya update citer ttg pregnancy sy kn?*nmpk sgt jrg update blog* huhu...hope pasni kak min plak ade baby baru ye ;)

to Aina - thanx aina..yeke yg boy muka saya yg girl ayahnya? hehe~ tggu mereka besar sket nnt..berubah x? hikhik~

Ummi Salsabila

Both sgt comel! Abg hensem.adik cun.Putih! Seronok kan tgk telatah anak2...;)

mummiey

comeynye dorg...semoga mereka menjadi anak yang soleh dan solehah..terpelihara maruah..cerah masa depan..

Farah Nafisah Abdul Rahman

ish2..segan den..
cutenye wafiq n wafaa..
mke wafaa cam wafiq la..gmbr bedue tu sbijik abz..

ibu MZW @ farah idayu

to Ummi Salsabila - tima kaseh (^^,) Alhamdulillah..seronok sgt tgk tumbesaran anak2 nih..

to mummiey - ameenn...thanx mami for d doa..moga makbul hendaknya ;)

to Farah Nafisah Abdul Rahman - jgn segan..tlg promote jek..haha! hmm..sebijik eh muke derang..dah name pun adek badek~ huhu (>,~)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...