Thursday, April 14, 2011

Pesanan Hubby untukku (^,^)/

Salam..just a very quick update for today.
 Actually, hari ni saya akan ke program Team Building for 3 days.
after lunchbreak akan bertolak pergi..
dengan bas *sigh*

Semalam on d way balik dari keje,
dalam kereta la kan...
hubby sempat pesan kepada saya sempena saya nak ke program tula kan..
 "baik-baik ye yang" 

 masa tu radio ngah on air lagu ni..







|| nota: kene tinggal anak2 for 3 days 2 nites..haihh~ lemah je rase =( ||

to hubby: please jaga anak2 dengan baik..malam2 tu jgn tido mati ye..sian zaliqha kang (>,<)








5 nukilan anda:

mummiey

Kesiannye kena tinggalkan hubby dan anak2,kan...Mami pun bakal tggalkan dorg mggu dpn...kursus jgk..huwaaa!

*nasib baik 2 hari 1 mlm je

EiJa ZaQuaN

hehe..itu tandanya cik abg mmg risau bila isteri dia berjauhan dgn dia. satu pesanan yg romantik..

selamat berteambuilding..

kakyong

g kursus ke mana tu?

Aina

baik baik ye farah di tempat orang:)

best kan lagu tu..

ibu MZW @ farah idayu

to mummiey - tula..sedihnya rase. mami pun rasa benda yg sama kan..erm, sib baik mami 2 hari 1 mlm je ;P

to EiJa ZaQuaN - hahaha..cik abg riso ke? or rindu sbb xder org tdo sblh mlm2..kah kah kah =p

to kakyong - ke setiu je kakyong..ekeke~

to Aina - tq aina..best lagu tu..saya sukerrr..ekekeke~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...