Thursday, February 17, 2011

Zaliqha dah pandai gelak sakan!!~

Wah2..lama tak update. bukan sengaja takmo update. tapi masa tak mengizinkan. bz memanjang..kadang2 tu sebab malas ye jugak..hehe =p

Okla malas nak bebel panjang2..arini nak tunjuk sikit perkembangan terbaru my little pwinses

Sekarang ni Zaliqha dah nak masuk 3 bulan. So, ibu update sket milestone dia ye :

  • Suka ketawa (bila perut kenyang + tidur puas) kadang2 tu gelak sorang2.
  • pantang di agah..suka lawan bercakap (dengan bahasa dia la) siap jerit2 lagi bila dia excited sgt berborak ngan kita..haha~
  • kuat mengamuk juga si kecik ni..kalah abg dia masa kecik dulu (>,<) especially time nak tido!
  • dah pandai tarik2 kain.. (refer gambar di bawah) apa2 aje kain yg dekat dgn dia akan ditarik.
  • dah mula nak pegang barang2..
  • aktif
  • tido agak lasak juga skang
  • masih menyusu badan ye

Jom layan gambar


Amboiii...adik, suka tul dia..
tapi kan..zaliqha mcm tau2 je tau org nak amik pic dia.
bila kita pegang hp then nak snap pic dia, automatik dia terus senyap [cam kunun2 cover la]
seolah olah dia tau je yg ibu pegang tu CAMERA!
bila nmpak ibu pegang camera kompem takkan senyum dah!
kontrol cun la kunun~


 bintik- bintik si kumbang merah..


ok, abg long mmg sgtttt sayangkan adik dia..
2 gambar yg atas tu;
skang zaliqha sgt suka tarik2 baju dia naik ke atas..
cekci u










3 nukilan anda:

kakyong

salam singgah jengah zaliqha... ;)

chomel nya... rasa nak gomol2..

tims

ya ampun...tembam nye pipi dia,nak cubit sket leh..

Cik Yana

Comelnye. Bila nak kawen ni. Hahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...