Tuesday, February 8, 2011

Buat Cinta Hatiku

 Eceh...ayat jiwang noo...
Actually, tetiba rase cam nak tulis entry special utk cinta hatiku..sape lagi kalo bukan en. Suamiku (^,<)
yelah..asik citer pasal anak je kan..
 sekali sekala nak gak citer pasal suami plak kan
kang kicik plak ati dia..huhu~
[yeke kecik ati?ntah2 dia siap ckp "sikit tak kisah langsung" ekeke..]

maka bermulalah ayat2 jiwang ku..

By,
[panggilan manja i utk suamiku..huhu~ sila jgn geli ye =p ]



THANK YOU FOR EVERYTHING..
U'VE BEEN SUCH A WONDERFUL HUSBAND ALL THIS WHILE
REALLY APPRECIATE IT \(^_^)/



TeRiMa KaSiH sebab:

  • jadi ayah yg terbaek utk anak2.
  • tolong ibu wat keje umah..basuh baju..sidai..lipat..ibu tinggal susun dlm almari je..hehe~
  • bawa ibu gi klinik bila ibu sakit..dan tolong jaga anak masa ibu x sihat.. uhhh~so touching u!
  • very helpful la suamiku ini dlm serba serbi..
  • pagi2 kalo ibu kelam kabut nak bersiap + siapkan anak [zaliqha la sape lagi] ayah tolong wat susu.
  • cuba untuk penuhi segala hajat + kehendak isterimu ini [by, yg ni belum dipenuhi lagi la..huhu~]
  • tak kisah kalo ibu minta duit nak beli baju ke tudung ke..ape2 jela. sangat tak berkira.. [ayah nak ibu nampak cantik sokmo katenye..uhuk2~]
  • Suka belanja ibu & zharif makan sedap2 [by, peyut i dah muncit ok..pasni beli krim kempis peyut plak eh]
  • tolong ibu masak[tolong potong bawang ke, menggoreng ke or tolong jaga anak] kalo tiba2 dia teringin nak makan sesuatu cam mee goreng ke, telur dadar special ke..atau ape2 juga masakan special yg dimahukan.
  • lastly, [setakat yg teringat wat masa ni la eh] terima kasih sebab terima diri ini seadanya..muaxx~
 SEKIAN

ini dia 'cinta hatiku' (^^,)/



 ikhlas dari :
-isterimu-


||nota: eh..eh..saya berjaya wat blockquote la..hehe..macih ibuarifa ;) || 






4 nukilan anda:

ibu_Arifa

wah..syahdunyer entry nih..

by the way..cantik ler blockquote tu.. terer!! pandai pilih background :)

ibu MZW @ farah idayu

ibuarifa: cerita disebalik blockquote tu; hampir 3 jam dok main ngan coding dia (t_t) mula2 jadi berlapis2 pastu alignment lari pastu berlapis2 lagi. tu yang last2 pilih background ala2 kuih lapis..huhu~ again, macih byk2 ye share ilmu ;)

chugie

so sweet.. die baca tak ni? kalau die baca sure tangkap syahdu punye!

Ummi Salsabila

sweet n romantic entry ni.:p
mesti hubby u suka bangat kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...