Sunday, January 9, 2011

Lagu Negaraku

pepagi hari ni saje nk update sket la kan...

bukan ade pe sgt pon..hehe~
 Actually, setelah sekian lama..(pas abis sekolah kalo tak silap..tak pun masa study dulu, tu pun masa minggu orientasi jela) kali terakhir saya menyanyikan lagu NEGARAKU!
Dan hari ni setelah beberapa tahun itu berlalu..saya nyanyi semula lagu Negaraku..bukan sebab suka2 ye (patriotik sungguh kalo saje2 je pun nyanyi lagu kebangsaan =p)  
tapi sebab hari ni ade assembly bulanan kat tempat saya bekerja ni. 
Dan saya pun berpeluang keluar ke hadapan dan naik pentas bersalaman ngan para pegawai utama masa sesi perkenalan utk para pegawai baru. I main redah je masa sesi salam menyalam tu..tak tengok muka sgt pun. pas abis terus turun bwh stage. tak kuasa nk stay lama2 atas stage tu tayang muka bagai (>,*)/

pas abis assembly terus pi sarap ngn hubby..pekena nasi goreng kari (pernah dgr dan rase tak?) 
saya pun ni 1st time makan nasi goreng perisa kari..huhu~ cam pelik je..
tapi boleh tahan jugalah rase nye..rasa kari.. (n_n)m
 masa nk bayar..boleh plak makcik tu taktau harga (hubby yg kata sbb dia yg bayar =p)
takpelah..halal jelah ye suamiku..walaupun tak logik harga yg dia letak tu.
isk..isk..
so, lunch nanti kedai mana pulak? kedai tadi lagi kah???

KERJA..KERJA ~!!


|| nota: zharif dan zaliqha kurang sihat la..sob..sob..rindu ibu kah sayang?? ||


0 nukilan anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...