Thursday, December 9, 2010

Latest on baby Zaliqha

 Hari ini umur Zaliqha sudah 22 hari. Saja nak meng update blog. Since lama sungguh tak update masa mengandung dulu. Hari ni nak update sket gambar2 Zaliqha.

Zaliqha ni anak yg baik...
Mudah nak jaga dia.
Hanya nangis bila lapar nak nenen (>_^)
Or bila dia rasa tak selesa
Malam pun ibu bangun utk menyusu je
Kadang2 ibu menyusu sambil tido..erkkk (*,*)v
Zaliqha sangat suka mandi
Zaliqha akan senyap je sambil mata luas terbuka pandang sini sana masa dimandikan.
Pas mandi ibu akan susukan Zaliqha
Lepas tu Zaliqha pun...zzzzzzz...hehe~



Zaliqha anak ibu sayang,
Jadi anak yg solehah ye...
Ibu doakan moga Zaliqha membesar dgn sihat dan berjaya
Ibu, ayah dan abg sayang sgt kat Zaliqha (^_^)



 

2 nukilan anda:

EiJa ZaQuaN

alhamdullillah..dpt baby zaliqha yg senang dijaga..x kuat meragam ..senang hati Ibu kan..

alahai geramnye tgk baby..:))

ibu_Arifa

comelnyer..tahniah yer. Zharif kena tolong ibu jaga adik tau.. dah lengkap dah family ni kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...