Wednesday, December 8, 2010

Alhamdulillah..dah selamat bersalin =)

Alhamdulillah...Alhamdulillah..Alhamdulillah..syukur yang tidak terhingga dipanjatkan pada Ilahi. Saya telah selamat melahirkan anak kedua kami pada 18 NOVEMBER 2010 jam 1:44 am. Kira baby Aidiladha la ni..hehe. Baby kedua kami ni comel lote jek sebab berat dia cuma 2.53kg sahaja masa dilahirkan ;)

Agak2 baby boy ke baby girl ye? huhu...




**

**

**

**

**

**

GIRL

Nama Baby :

MYA ZALIQHA WAFAA BINTI AHMAD SHARUNIZAN


Maksud nama baby;  Mya - minda;milikku   Zaliqha - yg mendahului; yg kuat/pintar,  Wafaa - setia


|| nota : Jutaan macih n penghargaan yg tidak terhingga diucapkan khas utk suami tercinta sbb sepanjang tempoh berpantang (hingga harini; 20 hari) dialah yg jaga kami anak beranak & wat segala kerja rumah. Weekend plak sama2 mandi baby.huhu. Utk makngah juga sbb tlg masak dan jaga baby =) ||


** Buat putera kesayangan ibu ; Abg Long MZW : Sorry yer sbb since ibu bersalin adik Zaliqha ni, ibu kurang layan Zharif. Kadang2 ibu marah Zharif sbb kaco adik Zaliqha (siap nak gigit lagi sbb geram). Zharif selalu minta ibu dukung..tapi ibu masih lom sihat sepenuhnya la sayang...nanti ibu dah sihat, ibu dukung Abg Long ye ;) Be a goodboy and a good brother okay (>_^)/




5 nukilan anda:

ann @ hatiberbunga

muka mcm sama ngan si abang long time baby.. sgt comel!

tahniah!

and, welcome to the world, zaliqha dearie.. ;)

ibu MZW @ farah idayu

ann..tq dear.

huh? sama cm abg long dia ke? hehe.

EiJa ZaQuaN

tahniah..dh dpt sepasang.. :)

NurulHayatiNordin

farah~ sangat rindu sama kamu. nnt kita call farah ye, sorry time farah call kite ada discussion. huhu~

anyway farah, tahniah. sangat comey n nama pon beshh~ suka2 :D

ibu MZW @ farah idayu

eija - tq..tq..alhamdulillah dh dpt sepasang. Anugerah x ternilai dr Allah :)

yat - wawawa...saya juga rindu banget sama kamu. huhu. eh, kata mau dtg cni. bila tuh? neway, tq so much ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...