Thursday, December 9, 2010

Latest on baby Zaliqha

 Hari ini umur Zaliqha sudah 22 hari. Saja nak meng update blog. Since lama sungguh tak update masa mengandung dulu. Hari ni nak update sket gambar2 Zaliqha.

Zaliqha ni anak yg baik...
Mudah nak jaga dia.
Hanya nangis bila lapar nak nenen (>_^)
Or bila dia rasa tak selesa
Malam pun ibu bangun utk menyusu je
Kadang2 ibu menyusu sambil tido..erkkk (*,*)v
Zaliqha sangat suka mandi
Zaliqha akan senyap je sambil mata luas terbuka pandang sini sana masa dimandikan.
Pas mandi ibu akan susukan Zaliqha
Lepas tu Zaliqha pun...zzzzzzz...hehe~



Zaliqha anak ibu sayang,
Jadi anak yg solehah ye...
Ibu doakan moga Zaliqha membesar dgn sihat dan berjaya
Ibu, ayah dan abg sayang sgt kat Zaliqha (^_^)



 

Wednesday, December 8, 2010

Alhamdulillah..dah selamat bersalin =)

Alhamdulillah...Alhamdulillah..Alhamdulillah..syukur yang tidak terhingga dipanjatkan pada Ilahi. Saya telah selamat melahirkan anak kedua kami pada 18 NOVEMBER 2010 jam 1:44 am. Kira baby Aidiladha la ni..hehe. Baby kedua kami ni comel lote jek sebab berat dia cuma 2.53kg sahaja masa dilahirkan ;)

Agak2 baby boy ke baby girl ye? huhu...




**

**

**

**

**

**

GIRL

Nama Baby :

MYA ZALIQHA WAFAA BINTI AHMAD SHARUNIZAN


Maksud nama baby;  Mya - minda;milikku   Zaliqha - yg mendahului; yg kuat/pintar,  Wafaa - setia


|| nota : Jutaan macih n penghargaan yg tidak terhingga diucapkan khas utk suami tercinta sbb sepanjang tempoh berpantang (hingga harini; 20 hari) dialah yg jaga kami anak beranak & wat segala kerja rumah. Weekend plak sama2 mandi baby.huhu. Utk makngah juga sbb tlg masak dan jaga baby =) ||


** Buat putera kesayangan ibu ; Abg Long MZW : Sorry yer sbb since ibu bersalin adik Zaliqha ni, ibu kurang layan Zharif. Kadang2 ibu marah Zharif sbb kaco adik Zaliqha (siap nak gigit lagi sbb geram). Zharif selalu minta ibu dukung..tapi ibu masih lom sihat sepenuhnya la sayang...nanti ibu dah sihat, ibu dukung Abg Long ye ;) Be a goodboy and a good brother okay (>_^)/




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...