Friday, September 17, 2010

Sambutan Aidilfitri Kami Sekeluarga

Wah..sedar tak sedar dah lebih seminggu rupanya kita menyambut hari lebaran. Rasanya masih sempat saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AILDILFITRI buat semua sahabat handai dan pembaca blog Our Happy Family ni =)  Mohon MAAF ZAHIR BATIN ye.

Tahun ni giliran saya sekeluarga berhari raya di kampung halaman ayah Zharif, Terengganu. Kebetulan pula tahun ni hari raya pertama jatuh pada hari jadi Ayah Zharif (10 September). Oleh itu, ibu dan Zharif nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY TO AYAH ZHARIF. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu..dan diberikan kesihatan yang baik sepanjang hayat.

Jom tengok gambar2 kami pada hari raya pertama yg lalu : 


"OUR HAPPY FAMILY"
di pagi 1 Syawal


Ibu dan Ayah


Ayah with Zharif / Ibu with Zharif


Keluarga besar sebelah Ayah Zharif
Sayangnya gambar Aki Zharif takde :(
Sebabnya Aki awal2 lagi pas solat Aidilfitri dah gi beraya tgk moyang Zharif.



Gambar ni blur sbb gelap..snap pun guna hp jek (>,^)


 Zharif bersama sepupu2 dia di pagi raya


 
 Family Angah

 
Family Kak
Sayangnya suami kak takde sbb kene kerja pada raya pertama


Pada raya ketiga, kami sekeluarga bertolak pulang ke Johor bahru pula untuk beberapa hari. Ni sedikit gambar yg sempat di ambil sebelum kami pulang semula ke Terengganu.


Aksi2 Zharif ketika beraya di rumah Tok Amid
Habis 3 biji bahulu dia mkn
Sib baik dia x suka minum air gas tu..siap ckp "acam..acam" smbil kenyit2 mata
so, Zharif minum air suam je (^_^)/


ibu, a'ley dan usu
curi2 snap gambo jap


giliran ibu dan ayah plak bergambo


posing2~


atuk dan ayah khusyuk berborak


Aiseh...kami bertiga lagi
gambo nenek xpat snap sbb nenek duk sakan borak2 ngan Tok Imah
Angah plak bz layan Zharif





2 nukilan anda:

EiJa ZaQuaN

Selamat ari raya..!!

wah temanya sedondon oren..cantik2.

ibu MZW @ farah idayu

tq eija..

huhu..tema oren yg x brape nk oren..coklat2 oren gitu ala2 kaler tembaga la kunun..huhu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...