Tuesday, August 17, 2010

HAPPY 3rd ANNIVERSARY TO US!

SALAM RAMADAN AL-MUBARAK

Alhamdulillah...syukur yg tak terhingga saya panjatkan pada Ilahi kerana sedar tak sedar tepat tanggal 18 Ogos 2010, maka genaplah usia perkahwinan saya dan suami 3 tahun.

Sepanjang 3 tahun hidup bersama, pelbagai pahit manis kami lalui bersama. Alhamdulillah, walau ada serba sedikit cabarannya, kami masih mampu hadapinya bersama. Semoga kami akan sentiasa tabah dan kuat hadapi cabaran bersama sebagai suami isteri dan juga ayah ibu kepada anak2 ;)

Kepada suamiku,

Happy Anniversary to us! I love u so much and will always love u till d end of my life (cewahh~ jiwang sket).
Terima kasih kerana menjadi suami terbaik buat diri ini. Sanggup berkorban masa, tenaga dan wang ringgit..
Paling tak leh dilupakan masa ayg sakit...by sentiasa setia di sisi and jaga ayg dgn penuh sabar n kasih syg smpai ayg sembuh. tq dear! siap masak lagi pas balik keje, pastu siapkan air mandi ayg masa dlm pantang...ishh..sgt2 terharu tau! Really appreciate it hubby dear ;)

Dan sekarang, sangat ringan tulang membantu isterimu ini membuat kerja2 umah + jaga anak..
By seorang suami yang penyayang, bertanggungjawab, caring dan sgt concern pd family nye.

A very sincere wish for u hubby " THANK YOU FOR EVERYTHING, I LOVE U VERY MUCH AND HOPEFULLY WE'LL ALWAYS BE HAPPY TOGETHER FOREVER"

hmm...tetiba teringat plak saat2 manis masa kami mula2 sah bergelar suami isteri pada 18/08/2007 :


 the moment...
saat ijab & qabul dilafazkan
dup..dap..dup..dap dada hubby masa tu..haha (^,~)/
Alhamdulillah..hanya dgn sekali lafaz je (^_^)v


 di perkarangan masjid pas selesai akad nikah
sah dah bergelar suami isteri
bersedia menggalas tanggungjawab baru \(-.-)/


pas pulang dar masjid
posing2 sat atas pelamin (^,~)







tukar baju plak...
begambo ngan family sebelah saya (^,^)



ni plak family sebelah hubby
adik beradiknya saja...
ibu bapa mertuaku dah amik gambo dulu..huhu!
almaklumla adik beradik dia ramai x muat pelamin tu kalo nk masuk sekali mak ayah ;p



senyuman bahagia kami di hari persandingan


|| nota: Doakan kami kekal bahagia selamanya..amin! ||

p/s: hubby, dun forget pas buka pose kita celebrate ye ;) pastu isya' & tarawih sama2 cam besa..





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...