Wednesday, June 23, 2010

Wahh!! Banyaknya mainan dia..

Actually, saya tengah menceriakan mood sbbnya tinggal lagi 2 hari je lagi untuk kami stay di JB ni..hari sabtu InsyaAllah akan kembali semula ke Terengganu (t_t) naik bas okay~ adoiyaii...

Kebetulan pula [kuasa Allah sebenarnya] hari ini hujan turun dgn sgt lebatnya sepanjang hari [even skang ngah guruh2 ku tetap sebok berblog ;p ] macam tau2 je perasaan saya...ecehh~

Walaubagaimanapun bila memikirkan yg suamiku a.k.a ayah Zharif akan sampai esok pagi..barulah rasa happy sikit (^_^)/

Okla, lupakan pasal tu, saya nk cerita tentang mainan2 baru yg zharif dpt dari atuknya. Sepanjang berada di Johor ni bermacam2 benda yg atuk belikan untuk cucu kesayangan dia sorang ni. Baik dari segi mainan, pakaian, makanan dll lagi la.. Zharif sgt2 dimanjakan bila berada di JB ni..huhu~

Di antara mainan2 yg atuk belikan untuk zharif sepanjang sebulan di JB ni :


kereta mainan remote control




 helicopter remote control [besar]

 helicopter remote control [kecil]


 motor mainan berkuasa bateri
ibu lupa plak nak amik gmbar motor je =p
bear pooh tu angah zharif punya
zharif pnjam konon2 nak bw pi jln2 (^,<)

ni baru bgn tido. terus meluru ke motor dia.
siap leh posing ala-ala model lagi u (>,<)v


 ni masa baru dpt kereta mainan tu.
belum buka kotak lagi, dia dh testing dulu.

 setelah kotak dibuka...
dialah yg conquer sorang.
orang lain takleh pegang..
bukan dia pandai pun guna remote tu..main tekan2 je. 
Balik2 dia akan tekan butang demo tu jek =p


|| nota : rasa sgt happy sebab esok suamiku tiba..tp at the same time rasa agak sedih juga sbb dh nk balik ganu..huhu..cam x puas lagi la..ekk~ takpelah, nanti raya balik lagi (n_n)m ||



2 nukilan anda:

E.L.I.Z.A

wowiee...byk tul mainan best²..semua tu fav anak bujang i ekkeek tp 1 pun kami x beli hahaha kedekut kan

takat kete mainan kecik ok la..bukan ape, kalo nk beli motor bateri tu, kami kena beli 2..nnt kang berebut pulak

baru nk suggest suh masuk contest suziey..skali dh buat entri dah..gud luck!

Ayah Zharif

Go anak yaya...mmg posing mcm ayah mude2 dulu...tu yang bubu sangkut...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...