Monday, June 7, 2010

Rasa nak gi melancong la..

Mood hari ini agak kurang baik. Mungkin disebabkan keletihan atau ke'rindu'an kepada suamiku..huhu. Entahla~  Mungkin juga kedua-duanya sekali (-_-)v

Hmm...dalam keadaan mood yg agak kureng itu, dalam kepala nih dok pikir..alangkah syoknya kalau dapat pi bercuti cuti Malaysia (nk pi oversea..adeh! lom mampu kot buat masa skang..haha~)

Akan tetapi, ke manakah destinasi terbaik @ paling BEST?
Dengan keadaan diriku yg agak kurang sihat @ bertenaga (baru2 lagi)..weewee~

Berapa bajet perlu ada? nak stay berapa lama baru syok? 
Haihhh...macam2 yg difikirkan (T-T)

Kalau diikutkan hatilah kan..teringin nak gi Cameron or Genting..
Nak jauh sikit, nak gi Sabah / Sarawak ke...

Oleh itu, En. Suamiku..jom kita cuti2 darling~ (ayat memujuk yg sememangnya dh x laku =p )

Kalau my hubby bz kerja..takdak masa nk bercuti,
So, kawan2..jom kita 'tong-tong' (share2) pi cuti sama2..huhu~ (^_^)/



ni gmbr masa kami pi bercuti di Cherating last year
sempena Father's Day
kira cam hadiah utk ayah zharif la..hehe~
tapi ayah yg bayar semua =p

 Masa dinner kat Cherating
lupa nama restoran tu..
Berselera sungguh ayah mkn smpaikan ibu snap gmbr pun x perasan (*_*)v
info: semua lauk pauk licin ayah tolong abiskan..huhu!



aksi dua beranak masa kami nak check-out
nama hotel tu kalo x silap
Suria Cherating Beach Resort


So, ayah zharif???

|| nota: Siapa nak pi bercuti sama2 leh bagi nama..nanti saya buat namelist..haha! (gurau jek) ||





8 nukilan anda:

ibu_Arifa

huhuhu..samalah..saya pun teringin nak p Cameron jugak....mcm boring je dok umah dan asyik2 jln pusing penang ni jer.

NurulHayatiNordin

Puan Farah~ Apa yang baru lagik?? Pregnant ke?? :-?

Ayah Zharif

rezeki:)

ibu MZW @ farah idayu

ibu arifa : tula..saya pun boring juga asik dok umah je..sesekali pi melancong segarkan minda best juga kn? jom kita pakat2 pi cameron! sapa lagi mau join? hehe~

yat: huhu...yat dengan firasat dan teori nya..haha!

ayah zharif: oh suamiku, pe yg rezeki tu? haha! [sambil wat2 xtau la kunun]

NurulHayatiNordin

wah~!! zharif bakal dapat adek la.. heheh congrate2.

aduh camne ye. zhaRiff pon tak dpt lagi tgk face to face ni. ni dah nak kuar lagi sorang. huhu

takmo turun kl ka??

Ayah Zharif

Insya Allah.ade rezeki lebih kita g jalan2 nanti...tp leh ke?mcm peyut dah makin besar je...huhu

ibu MZW @ farah idayu

yat: insyaAllah ade rezeki kami turun kl..hang takmo dtg tenganu ke? cuti2 mesia..hehe~

ayah zharif: pe masalah nya kalo peyut besar nk gi jenjalan? huhu..ayah kn ade? zharif ayah dukung!

NurulHayatiNordin

trip tgganu kena tggu ada bajet lain dulu. heheh

Farah dah bape bulan? n bile due?

Tak sabarnye nak tgk baby ke -2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...