Thursday, June 10, 2010

Jalan-jalan @ ronggeng2 ngan ayah

Masih dalam mood 'kerinduan' barangkali..hehe..Oleh itu rasa nak update citer masa ayah dtg jenguk kami tempoh hari. Kami tak kemana sgt pun sebab cuaca asik hujan je. Balik-balik ke shopping mall je la. sebab tempatnya berbumbung dan confirm tak kena hujan..huhu~

Tak banyak yg mau di omel kan..so, kita layan piccas saja la ye..dengan harapan bila ayah zharif tgk blog ibu nih, dia pun sama2 rindu..ecehh!! haha~


kami pi Jusco je~
Zharif as always, pantang nmpk tempat mainan byk2 tu..menggelepar!
ni mainan pertama yg dia naik
pic last tu : ayah jengah ikut tingkap..huhu~ (*_^ )/

ni mainan kedua
pic kedua tu : sape lg comei? ayah or kartun2 tu? haha!



 and this is the last one.. [menan terakhir] kapal pe tah..
pic tepi kedua : ibu nyibuks nk begambar gak =p
 

 ok, sementara menunggu si tomei tu main...
pasangan romantis sibuk bergambar [perasan jap]
yela, asik gmbr anak je kn..huhu~
kasi chance ibu n ayah plak \(^,^)/


Setelah puas main2 kat playland tu,
Puas memujuk budak tecik tu ngamuk takmo kuar dari situ
MENGAMUK ok..bukan menangis...
fuhh!...letih ayah memujuk smbil dukung dia.
Pas zharif ok, kami pun gi mkn.
pic pertama : siap leh senget2 badan wat aksi smile!

info : dlm KFC pun dia ngamuk lagi sekali.



 Aksi comel budak yg dah kekenyangan (*,")
zharif kata : SMILE!
 

 Last but not least, pic kami sekeluarga *peace*
info : wafiq minum air milo ye bukan coke..huhu!


 Setelah itu, kami pun ke surau menunaikan solat [dah lewat sebenarnye tu]. Mulanya ingat nak ke surau dulu sebelum makan, tapi disebabkan zharif mengamuk sakan sebab ngantuk + lapar..so, terpaksalah masuk kedai makan dulu [tak patut betul kan]

Kami sempat shopping pun sekejap jek..biasalah bila bawa anak kecil ni. Pasti banyak ragam dan karenahnya.



3 nukilan anda:

Ayah Zharif

walaupun letih mcm nk patah tangan ayah, tp ayah hepi sgt2 bersama korang..tu yg extend ag 1 hari...cm xpuas jek...ayah pun rindu korang sgt...tp ayah wat cool je...hehe...tp tepon ttp tepon...x gitu ibu...ilebiu all so much..

ibu_Arifa

huhu..ber ronggeng sakan yer korang yer..syoklah tu,dapat bertemu pujaan hati lah katakan...

ibu MZW @ farah idayu

ayah zharif: ni mesti kes xder keje kat opis ni sebab leh bukak blog ibu siap komen lg..huhu. btw, miss u sgt2 suamiku! ayah mmg cool pun orgnya..hehe~

ibu arifa: oh yess..kami ber ronggeng sakan..haha! suka sgt dpt jumpe pujaan hati jiwa raga ku itu..kihkih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...