Saturday, April 10, 2010

Update sikit dulu...

Masya Allah~ bersawang sungguh umah kami ni..haha! Punya la lama tak update >,~

Okla, kali ini ibu zharif gagahkan jua diri untuk update blog kami ni. Oh ya! sebelum itu nak bgtau dulu kenapa lama btul tak hapdate...di antara sebab musababnya ialah:

 * kadang2 masa amat tak mengizinkan..sebab sebok ngan "pakcik kecik" sorang tu yg sememangnya takleh duk diam.

* kadang2 malas nak online sebab signal broadband kat kawasan kami ni sangat slow! Bila tunggu lama sgt, mood pun ilang...plus, zharif plak suka mengacau ibunya nak online. Sibuk nk tgk barney dia..adeh la (~.*)

* lately, every weekend ade aje agenda (cewahh~ ayat..huhu) planning ayah untuk kami sekeluarga.

* and also, lately ibu kureng sihat larrr...

so..there u go..kenapa lama x update. hehe~

Byk juga entry yg duk jadi draft jek tapi tak posting2 lagi..haha!

 As usual, petang every weekend ayah bw kami jalan2
ni kat tepi pantai
macam nk hujan jek kan tengok awan tuh~
zharif syokla didukung ayah tinggi2 mcm tu =p



ni gambo terbaru la kirenya 
our lil' prince charming
Muhammad Zharif Wafiq!


|| nota kaki: later i'll update more ok...skang nih dah lewat nak pi jln2..hehe2. ayah pulak sudah 2-3 kali tanya nak gi kol baper..jgn marah ye my dear hubby~ nanti kureng encem..huhu..ok, ni ibu nak gi bersiap..jom kita ronda2! hihi..|| 

Oh ya, lupa plak..to all my frens yg sudi tanya napa lame tak ber blog..tq so much 4 ur concern. sgt2 terharu..dun wori akan datang ibu zharif ada cerita paling BEST mau share kat semua..cewahh~ tata!







Free Signature Generator

0 nukilan anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...