Sunday, December 27, 2009

Selamat Bertunang + Selamat Pengantin Baru

Wahh...lately banyak betul orang kawen and bertunang. Maklumla musim cuti sekolah kan (^_^)
Makanya, banyak juga lah undangan yg Ibu Zharif terima...so, di sini ibu nk ucapkan TAHNIAH kepada mereka2 di bawah ni :

Helila (sepupu) : Majlis Pertunangan

Mula2 nk mohon maaf byk2 kat aunty La sorang ni sbb ibu zharif and baby zharif tak dpt dtg masa majlis pertunangan tu diadakan. Hantar wakil nenek and aunties je. Sebabnya, ibu kena food poisoning time tu..sakit perut yg amat sgt! Muntah2 lagi. Ditambah pula dengan demam. Memang pakej lengkap la..(sakit perut + muntah2 + demam) fuhh! malam tu juga ke klinik. Bila nenek zharif bawa balik makanan dari umah aunty Helila tu, memang terliur habis la...(nasi ambang tu!) Sedap sungguh lauk pauk nyer. Tapi, ibu tak boleh mkn byk2 sbb still sakit lagi (rugi lak rasa tak leh mkn puas2 lauk2 tu..huhu). Takpelah, next time Mak wat nasi ambang ag kita nk mkn puas2 yer..hikhik! (>_~)/ 

Shafeeza (sahabat baik) : Majlis Perkahwinan

Kawan lama ibu nih. Sama sekolah since sekolah rendah. Dah kawen pun sekarang. Alhamdulillah. Kat Shafeeza pun ibu zharif nk mohon maaf byk2 sbb singgah sekejap jek. Tak makan pun. Datang pun dah petang. Sebabnya, ibu masih blom sihat sepenuhnya (demam masih melanda). Datang bagi hadiah..borak2 dalam 15-20 minit pastu balik. Maaf ye. Ibu sempat amik gambar ngan pengantin tp ade masalah teknikal plak ngan handphone angah tu, takleh transfer gambo tu ke laptop. Nanti dah leh upload ibu tepek kat sini yer. Ibu zharif ucapkan Selamat Pengantin Baru, moga bahagia selamanya \(^_^)/


Farah Izzati (sepupu) : Majlis Perkahwinan

Hmmm....nama kami hampir2 sama. hehe. Di kalangan keluarga panggil dia Tati jek =)  majlis diadakan di Melaka...rumah keluarga Mak Long la. hehe. Ni ade beberapa keping gambar kami masa on the way ke Melaka and masa majlis berlangsung. Cantik Tati...berseri seri. Oh ya! anak pakcik Haris (btul ke eja ni?) Fitri dari kumpulan UNIC tu pun dtg.







tu...si Fitri UNIC (paling kiri)






Free Signature Generator

3 nukilan anda:

Ena

Alahai kesiannyer.. klu kene ganye nye mau badan jd lemah bile kene keracunan makanan kan..

Selamat pengantin baru buat pasanan pengantin..Moga berbahagian ke akhir hayat.. :)

NurulHayatiNordin

To Farah.

Semoga sehat2 ye.. :)

ibu zharif

to Ena : memang letih sgt badan masa sakit tuh..lagi2 la saya masih menyusu badan. tp takpe..ujian ALlah.Alhamdulillah, dh sihat sekarang. thanx ye Ena.

to Yat : macih sgt2..Eh, Fitri tu dtg mkn jek..pastu balik..huhu. Senyum sokmo mamat tu..masih minat UNIC x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...