Thursday, December 24, 2009

Nasi Ayam + Apam Dewa + Kek Coklat Moist

.: SALAM MAAL HIJRAH & SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU :.

Petang awal Muharam aritu ibu zharif & nenek zharif sibuk memasak 3 jenis masakan + kuih nih. Saje je..kira cam nk celebrate awal Muharam la. hehe. Resepi utk kek coklat moist tu, diambil dari MyResepi. Kuih apam dewa pulak...ibu dapat resepi ni dari Tok Ummi Zharif. mudah lagi senang jek nk buat apam dewa ni rupanya. 5 bahan je digunakan. Sangat jimat kos..hihi (^,^)




kuih apam dewa (so colourful kn ;p )




ni kek coklat moist tu (pic taken from myR)


resepi nasi ayam pula..sure semua orang tau mcm mana nk buat kan..hehe

JOM MAKAN!


|| nota : kek coklat moist & nasi ayam tu ibu zharif tak berkesempatan pulak nk snap pic sbb sudah kelaparan ditambah pula bila tengok kek coklat dan bau nasi ayam yg amat menyelerakan. huhu. sedar2 je dah habis ||



Free Signature Generator

0 nukilan anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...