Wednesday, December 30, 2009

Kuar Jalan-jalan Lagi!

Sebelum apa2 nak kene bagitau yg entry ini adalah backdated nyer entry. hehe. Biasalah bila penyakit 'M' tu dah melanda...memang gamaknya tak berhapdatela blog ini. hikhik (~,~)
Okla, gambar2 di bawah adalah gambar2 kami sewaktu keluar membeli barang2 utk majlis merisik angah zharif. Actually, masanya sgt suntuk! Seminggu jek untuk siapkan barang2 hantaran. Kelam kabut kami dibuatnya.

Tak perlu ber soh...seh..panjang lebar, jom layan gambar. More on that akan ibu ulas pada entry berikutnya ye ;)



 baby zharif didukung oleh a'ley nye sambil toleh ke arah angah yg dh jauh tggl kan kami..huhu.
 

 usu, zharif & a'ley..tenyum! tenyum! zharif sebok nk capai pe tah tu.



amboi! syoknya dia berjalan sambil dipimpin.



posing ngan a'ley jap kat kerusi..penat berjalan.



 oooppss!! gambar candid..hahaha..a'ley tak kasi upload gmbr ni. Sowi ye a'ley *wink*



kat escalator..takmo didukung. Konon cam dh pndai jln la. haiyaa!



 ni kat kedai jual barang2 utk hantaran.
 

 bunga2..mana 1 nk pilih ya?



 nama kedainya kahwins wedding accessories. amik gmbr ikut cermin blakang je.


 hero ibu yg sangat girang kat escalator tu..hehe~




 || nota: gambar2 di atas tak di edit langsung pun..hihi..sebabnya nk cepat ||


Free Signature Generator

0 nukilan anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...