Monday, November 2, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST




Contest nih ibu jumpa kat blog ramai teman2 yg join contest nih. So, ibu rasa terpanggil juga nk join contest ni. Contest yg dianjurkan oleh mummy eliza nih bermula 24 october dan akan berakhir pd 17 november 2009. Jom join ramai2..

diantara syarat2 nya ialah :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini.. DONE

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda DONE

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini DONE

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru DONE

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda. DONE

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!


Di atas permintaan mummy Eliza, ibu tukar gmbr yg asal kpd beberapa gmbr yg mana baby zharif berpakaian serba biru or berwarna biru =) [tuan penganjur sila pilih mana yg terbaik yer *wink2* ] Ibu zharif pilih gmbr di bawah nih:




*
*
*


*
*
*



*
*
*


Nama anak : Muhammad Zharif Wafiq
Umur : 11 bulan

5 nukilan anda:

E.L.I.Z.A

Salam ibu zharif,
letak la gambar wafiq masa dh besar..lg comei..*saje je bg cadangan heheh

overall, lulus >_<

ibu_arifa

amboi..syoknyer tgk zharif ni tidur..

good luck yer..muahhh

CatlinaFly

salam ziarah..good luck k..

ibu zharif

catlinafly -> terima kasih sudi melawat blog sy =) insyaAllah sy akan ziarah blog anda pula..

ibu_arifa -> tq 4 d wish.. (ekceli byk tau ade contest pun melalui blog ibu arifa nih..sbb ari2 dok tgk blog ibu yg comei tuh (",) *jom join contest ini*

E.L.I.Z.A -> huh? ltak gmbr wafiq besar? erm..jap2..nk kene cr dulu. fuhh..lega udah lulus syarat2 nyer..

E.L.I.Z.A

haa kan comel tu..tgk masa dia baby pun comei..dh besar lg la comei..thanx ye >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...